Fem un Museu 2016

Fem un Museu 2016
Fem un Museu és un espai de creació col·lectiva on posar de manifest que l’art no entén de “discapacitat”. Un espai on construir una societat més justa i inclusiva partint de la confiança mútua i de la capacitat renovadora de la imaginació.

Des de fa set anys treballem per a la democratització de la cultura i ho fem amb la complicitat d’entitats i d’artistes locals que recolzen i aporten qualitat a l’experiència que us presentem.

Enguany hem volgut sumar-nos al 47è Congrés de la Ceràmica tot creant personatges amb fang. Partim de la matèria pura per arribar a dotar-los de vida pròpia, amb un món i un color particular, segons el nostre imaginari propi. I tot això creat en parella, en Binomis d’artistes que traslladen a l’obra una personalitat compartida, amb resultats completament diferents entre sí però que, a la vegada, es complementen i conformen un tot unitari.

12 vides: 12 personatges. I un total de 24 artistes treballant per a un món més creatiu i més sensible.

Binomis d'artistes Fem un Museu 2016
Col·laboradors Fem un Museu 20161 comentari:

  1. FABRICANTES DE ARTICULOS DE REGALO PERSONALIZADOS CON TU FOTO
    Os dejo un link de productos de regalo personalizados con tu foto/logo para cualquier clase de evento como artículos de publicidad(llaveros,pins,bolis,imanes...) productos religiosos - cofrades( medallas, cordones, rosarios,...) o regalos para tus invitados (bodas, comuniones, bautizos..) Disculpe molestias.
    www.regalosconpersonalizado.blogspot.com
    www.articuloscofrades.blogspot.com

    ResponElimina